Groot assortiment kamerplanten

Groot assortiment kamerplanten

Planten zuiveren de lucht in je huis en dragen bij aan focus en positiviteit! Wekelijks komen er nieuwe kamerplanten bij ons binnen van diverse kwekers en de veiling. Groene kamerplanten, bloeiend, cactussen en van grote eyecatchers tot leuke klein duimpjes. Ben je op zoek naar een bijzonder soort? Vraag naar de mogelijkheden.

Bekijk onze hier onze webshop! Staat de plant die je zoekt er niet tussen? Neem contact met ons op!

Arrangementen
Ook vindt je bij ons leuk opgemaakte stukken met kamerplanten, ideaal om cadeau te doen! Door de ruime keuze in schalen of potten van glas, keramiek of kunststof is er voor ieder wat wils. Op zoek naar iets anders? Vraag onze medewerkers om advies.

Goed om te weten over kamerplanten💡

Cactussen en vetplanten
Deze planten zijn gewend aan tropische regenwouden, woestijnen, steppen, bergtoppen en oerwouden. Op deze plekken kan soms maanden geen druppeltje water vallen. Zij zijn er dus opgebouwd om vocht op te nemen en dit nauwelijks te verdampen. Zo slaan zij vocht op in hun bladeren, stengels en wortels. U hoeft deze planten dus nauwelijks water te geven. Op het moment dat ze te droog staan wordt het vocht uit de bladeren, stengels en wortels onttrokken. U zult dan ook zien dat de bladeren verschrompelen. Er zijn vele soorten waar u uit kunt kiezen. 

Groene Kamerplanten
Dit zijn planten die niet bloeien, maar die vanwege hun bladvorm of kleur sierwaarde ontlenen. Daarnaast geven zij uw huis kleur én zuiveren zij de lucht. Er zijn vele soorten groene kamerplanten. Vergeet daarom niet om de verzorgingstips zorgvuldig te lezen. Zo heeft iedere plant zijn eigen behoefte. Heeft u een groene kamerplant, dan maakt het niet uit waar u deze neerzet. Zolang het maar niet in de volle zon is. Als u een kamerplant heeft in een bonte kleur, dan vraagt deze vaak om meer licht. 

Bloeiende kamerplanten
In tegenstelling tot de groene kamerplant, die niet in bloei staat, staan deze kamerplanten dat wel. Zij kunnen weken- en soms wel maanden in bloei staan. Zo heeft u een gedeelte van het jaar een kamerplant met alleen blad en de andere gedeelte een kamerplant met blad en bloemen. Twee vliegen in één klap. Doordat veel van deze kamerplanten oorspronkelijk uit tropische of subtropische landen komen, staan zij graag op een lichte plek in uw huis. Ook hier geldt dat iedere plant zijn eigen behoefte heeft. Vergeet niet de verzorgingstips die bij de plant worden meegeleverd zorgvuldig te lezen of vraag het aan een van onze plantenexperts. 

Vragen over ons aanbod of een actie?
Kom naar de winkel, kijk in onze online cadeauwinkel of neem direct contact op!