5000M² OVERDEKT
1500M² BUITEN
RUIM PARKEREN
FAMILIAIRE SERVICE

Snijbloemen

Het grootste assortiment snijbloemen van de regio!
Onze bloemen zijn elke dag VERS! Wij kopen zelf onze snijbloemen in op de veiling. Door de strenge kwaliteitscontrole van Ger Olieslagers kunnen wij producten aanbieden met een uitzonderlijke kwaliteit. Daarnaast kunnen wij door onze manier van inkopen de verkoopprijs ook superscherp houden!

Bij ons kunt u terecht voor:
- Boeketten
Je vindt ze bij ons op de afdeling of stel ze zelf samen en laat onze bindsters er een mooi boeket van maken. Bestellen en bezorgen, via onze winkel of makkelijk online via onze webshop

- Bloemstukken
In onze winkel vind je mooie seizoensstukken, passend bij het jaargetijde. Kies uw bloemstuk uit het verse assortiment of vraag een van onze bloemisten om een bloemstuk naar uw exacte wensen te maken!

- Rouwarrangementen
Grafwerk is een specialiteit van Tuincentrum Olieslagers. Door onze jarenlange ervaring creëren wij de mooiste stukken voor het afscheid van uw meest dierbaren. Daarnaast verzorgen wij desgewenst de levering en plaatsing van A tot Z. Kijk gerust in onze webshop voor een aantal voorbeelden, we ontvangen u graag in onze winkel om uw wensen te bespreken.

- Bruidswerk
Op deze speciale dag mag het bruidsboeket niet ontbreken. Geheel naar wens kunnen onze bloembindsters jou bijzondere bruidsboeket maken. Maak een afspraak of kom langs om uw wensen te bespreken.