5000M² OVERDEKT
1500M² BUITEN
RUIM PARKEREN
FAMILIAIRE SERVICE

Over Tuincentrum Olieslagers

Ons bedrijf kent een lange historie in het mooie Boxmeer waarin ons bedrijf is uitgegroeid naar een heus begrip. Momenteel kent ons bedrijf een verkoopoppervlakte van 5000 vierkante meter. Wij vertellen u graag hoe dit allemaal tot stand is gekomen met een vleugje nostalgie.

Daarnaast kan ons bedrijf niet zonder een goed team. Kijk daarom bij de vacatures of wij momenteel een extra teamlid zoeken, of een stageplek aanbieden.

Onze historie
Momenteel wordt de complete historie van ons bedrijf verzameld en gedigitaliseerd. Wij doen ons best om u dit op korte termijn te kunnen tonen. Wanneer u geinteresseerd bent kunt u dan ons verhaal lezen (en bekijken!). Hierna weet u precies hoe wij van een kleine boerderij naar een moderne retailer zijn gegroeid.

Werken bij Tuincentrum Olieslagers
Bij ons kun je tot bloei komen! Wij zijn een familiebedrijf, en dat kun je merken in alles wat wij doen. De sfeer is erg gezellig, maar er moet ook hard gewerkt worden. De klant komt op plaats 1, deze staat centraal. Het is dan ook prachtig om met een goed team de verwachting van de klant voorbij te streven!

Daarnaast zijn we een erkend leerbedrijf dat stagiaires op een hoogwaardige manier wil voorbereiden voor een toekomst in onze branche. Ieder jaar hebben wij weer enkele stageplaatsen ter beschikking. Heb jij een gezonde portie werklust en wil jij je (theoretisch) opgedane kennis bij ons in de praktijk komen brengen? Aarzel niet en neem contact met ons op!

Kijk snel of we nog een vacature hebben of een leerzame stageplaats!
Vacatures